Suosittelijoita

Viimeaikaiset tiedot suomalaisen koululaitoksen tason romahtamisesta
ovat hälyttäviä. Me tarvitsemme eduskuntaan opettajan, joka tietää,
miten koululaitos saadaan taas maailman kärkitasolle. Vellu ajaa myös pyyteettömästi helsinkiläisten etuja. Tunnen hänet hyvin ja voin
suositella sinunkin ehdokkaaksesi. 

Pertti Sivonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Aikaansaava, aktiivinen tekijä ja hyvä kuuntelija, koko kansan Vellu! Siis erinomainen kansanedustaja tulevalle kaudelle!

Karri Louevuo

Yrittäjä, Vantaa

Paljon elämää jo nähneenä ja kokeneena, ensi kerran kun tapasin Veli-Pekka Dufvan, ihastuin hänen todella valoisaan ja positiiviseen olemukseensa. Hän on ihminen, ketä on helppo lähestyä ja joka on valmis auttamaan ihan ketä tahansa. Niin nuoret kuin vanhukset hän osaa ottaa lämpimästi vastaan - osaa kuunnella ja on huippu kaveri juuri positiivisen olemuksensa ansiosta.
Kun sitten kuulin, että hän on ehdokkaana kevään vaaleissa, ilahduin suuresti. Koulumaailman kaaoksen tilanteessa Suomi tarvitsee juuri Vellun kaltaisia kuuntelevia ja positiivisesti ratkaisukeskeisiä henkilöitä eduskuntaan.

Kati Kivelä

Eläkeläinen Vuosaaresta

Veli-Pekka Dufva "Vellu" on opetusalan ammattilainen ja erittäin sitoutunut työhönsä. Vellulla on näkemystä ja luja tahto viedä asioita eteenpäin. Voin lämpimästi suositella häntä eduskuntaan.

Johanna Seppänen

Liikunnan ja terveystiedon lehtori
Ressun lukio

Kokoomus ei ole minun puolueeni, mutta voisin silti antaa ääneni Vellulle: Hän on lämmin ja hyväsydäminen kasvatusalan ammattilainen, joita eduskuntaan kipeästi tarvittaisiin pitämään koulutuksen puolia. 

Päivi Kinnunen

Liikunnan ja terveystiedon lehtori
Alppilan lukio

Minulla on pitkältä ajalta kokemus Norssin koripallokerhon puitteissa Vellun(Dufva) määrätietoisesta ja oppilaita innostavasta työstä. Voin suositella.


Seppo Rekonen

tj, yrittäjä, HHJ

Vellua on helppo suositella. On erittäin tärkeää, että päättäjiksi valitaan henkilöitä, jotka oikeasti ymmärtävät kasvatuksen ja koulutuksen merkityksen yksilölle ja yhteiskunnalle. 

Christa Carpelan (Kikka)

Toiminnanjohtaja,
valtiotieteiden maisteri,
sairaanhoitaja YAMK 

Vellu Dufva Suomen eduskuntaan 2023! Sopiva ehdokas.

Balan Pillai

Tekniikan Tohtori, Professori 

Äänestän kevään vaaleissa Veli-Pekka Dufvaa. Hän on toiminnan mies, joka saa paljon aikaan. Tiedän hänen olevan kulttuurin ja sivistyksen vahva puolestapuhuja. 

Paavo Aunola